Online boekhouden

logo-afasWij maken o.a. gebruik van de financiële software van Afas en Twinfield. U kunt uw boekhouding op 3 verschillende manieren aan ons uitbesteden. De beste werkwijze kunt u zelf bepalen en of met ons bespreken. U kunt er zeker van zijn dat wij uw administratie altijd monitoren en u, indien nodig, advies geven. De vragen zullen wij met u doornemen, openstaande zaken verwerken en u inzicht geven in de  financiële stand van zaken van uw bedrijf.

Speciaal voor een ZZP ‘er en freelancer adviseren wij u Acumulus. Een boekhoudpakket waarin u zelf de administratie kunt bijhouden zonder kennis van boekhouden. Met onze kennis van dit pakket kunnen wij u volledig daarin ondersteunen en over uw schouder meekijken.

Opties uitbesteden boekhouding:

  1. U besteedt uw boekhouding compleet uit:
    Uw totale boekhouding inclusief belastingaangiften en jaarwerk kunnen wij voor u verzorgen. U levert de  boekingsdocumenten aan (bijvoorbeeld digitaal door deze te scannen) en heeft toegang tot ons online systeem.  Middels dit online systeem behoudt u zelf zicht op uw administratie en financiële cijfers.
  2. U doet zelf uw boekhouding middels ons online boekhoudsysteem:
    Middels ons online boekhoudsysteem verwerkt u zelf de boekingen. Wij controleren de administratie, maken eventuele correcties en doen de aangiften en het jaarwerk.
  3. U wilt af en toe hulp bij uw boekhouding:
    U heeft uw eigen boekhoudsysteem en verwerkt en controleert zelf uw boekingen. Op tijdelijke basis bijvoorbeeld bij ziekte of verlof kunt u gebruik maken van ons voor de opvang van capaciteitsproblemen. Ook voor een deskundig advies kunt u bij ons terecht.