Diensten

offerteOnze werkwijze
Wij voeren altijd eerst een kennismakingsgesprek met u als toekomstige cliënt. We inventariseren wat uw wensen zijn en wat we voor u kunnen betekenen. We nemen u de zorgen omtrent de financiële administratie en alles wat daarmee samenhangt uit handen. Wij hebben geen uurtje-factuurtje-mentaliteit.
Het eerste gesprek is altijd gratis. U ontvangt een offerte op maat en nadat u akkoord gegaan bent met deze offerte, zullen we in onderling overleg een start maken met onze werkzaamheden.

Op al onze diensten zijn de “Algemene Voorwaarden van G & S Financial Services”
van toepassing.

Particulier:
Budgetcoach 
Een budgetcoach is een (tijdelijke) steun en toeverlaat voor mensen die het overzicht en inzicht in hun financiële huishouding kwijt zijn. Wij zetten uw inkomsten en uitgaven op een rij om inzicht te krijgen in uw financiële situatie. Vervolgens kijken wij naar de besparingsmogelijkheden en de mogelijkheid de inkomsten te verhogen (werk, belasting, vrijstellingen, toeslagen). Het is daarbij de bedoeling dat u tot nieuwe inzichten komt en leert omgaan met de veranderde (budgettair) omstandigheden en niet terugvalt in het oude gedrag.

Thuisadministratie & Financiële hulp aan huis 
Valt het bijhouden van uw persoonlijke financiële administratie u steeds zwaarder ?
Wij bieden u hulp bij het houden van een goed overzicht over alles wat er binnenkomt en er uit gaat.

Senior Banking 
Wij kunnen ook de bankzaken voor senioren regelen of kunnen ervoor zorgen dat u zelf veilig kunt internetbankieren. Verder kunnen wij computerhulp bieden. Deze is op maat, voordelig en efficiënt. Computers moeten goed beveiligd zijn tegen virussen en een goede firewall is noodzakelijk !

Klussendienst
De Klussendienst komt voor allerlei kleine klusjes en karweitjes in en rond het huis, vlot vakkundig en zeer netjes. Misschien ben je niet zo handig in bepaalde zaken of laat je leeftijd of gezondheid het niet meer toe. Dan kan het handig zijn als je iemand in de buurt hebt waar je altijd een beroep op kunt doen.

Aangifte Inkomstenbelasting
Wij verzorgen uw inkomstenbelasting particulieren op een professionele wijze tegen een scherp tarief.

Overige particulier dienstverlening
Als particulier krijgt u te maken met financiën en belastingen. Om inzicht te krijgen en te houden in uw administratie kunnen wij u met de diversen zaken van dienst zijn, ook als vertrouwenspersoon.

Ondernemer:
Dienstverlening 
Wij voeren desgewenst de boekhouding van uw onderneming, zodat u met de output uw onderneming  kan sturen en bijsturen. Dit is van essentieel belang voor u als ondernemer. Indien gewenst tegen en  vooraf vastgestelde prijs.

Wij kunnen u ook ondersteunen bij incassozaken bij klanten die niet willen betalen, afwikkelen van verzekeringszaken, juridisch advies, ondersteuning bij controles door de belastingdienst, berekeningen  hoe je er financieel voorstaat. Wij kunnen tevens dienen als klankbord, aanjager van nieuwe ideeën en kritisch luisteren.

Met andere woorden waar je als ondernemer ook tegenaan loopt, wij zijn ervoor om het op te lossen en  u daarbij te ondersteunen, zodat u zich kunt richten op uw business en natuurlijk op tijden die u als  ondernemer het beste uitkomen.

Heeft u wel eens nagedacht wat er met u en of uw onderneming gebeurt bij arbeidsongeschiktheid, echtscheiding, u wilt stoppen of nog erger u komt te overlijden. Heeft u ook wel eens nagedacht over uw  opvolging of over wat de gevolgen kunnen zijn van het brouilleren met uw zakelijke partner.  Onze Risico-Scan kan u wellicht daarbij helpen.
Producten:
Diverse financiële producten
Buiten onze administratieve dienstverlening zult u wellicht meer zaken op financieel gebied willen regelen, ook hiermede kunnen wij u van dienst zijn.