Kosteloos 1 uur (fiscaal) adviesgesprek

Als ondernemer bent u vaak de hele dag bezig met uw kernactiviteiten en daarbij is de administratie soms een ondergeschoven kindje en vaak een noodzakelijk kwaad. Hoe weet u daarnaast of er optimaal is gekeken naar uw fiscale mogelijkheden, de ondernemingsstructuur en bijvoorbeeld de subsidiemogelijkheden? Een vrijblijvende screening of een second opinion kan daarom nooit geen kwaad.

Uit ervaring weet ik maar al te goed dat voor welke ondernemingsstructuur dan ook, het altijd zin- en waardevol kan zijn een vrijblijvende screening over deze belangrijke zaken te laten verzorgen. Wij geven u daarnaast bruikbare tips op gebied van ondernemerschap, adviseren u hoe u structureel iets kan veranderen en kijken ook naar de fiscale mogelijkheden.

Aan de hand van ons gesprek en de door u verstrekte gegevens, bijvoorbeeld de meest recente belastingaangifte en jaarrekening, toets ik of de structuur van uw organisatie up-to-date is en of er wellicht een belastingbesparing mogelijk is.

Een persoonlijke en deskundige benadering met een “No Nonsense” aanpak staan bij mij hoog in het vaandel, waarbij ik altijd zal trachten met een andere invalshoek naar uw organisatie te kijken. Daarbij is het de bedoeling u aan het denken te zetten en een optimaal resultaat voor u te behalen.

Door gebruik te maken van mijn vrijblijvende en kosteloze screening valt er voor u alléén maar winst te behalen .

Neem eens contact met ons op.